Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Sakaryalılar ADARAY’ı sevdi… Bir ayda 150 bin kişi yolculuk yaptı

SAKARYA (İGFA) –Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın açılış gününde müjdelediği “1 ay ücretsiz kullanım” imkânı büyük bir memnuniyet oluşturdu.

ADARAY’la ilk 1 ay ücretsiz ulaşımdan 30 günde tam 150 bin yolcu yararlandı.

Alemdar’ın talimatlarıyla alt yapısı yeniden hazırlanan ve son teknoloji vagonlarıyla raya inen tren, Adapazarı’ndan Arifiye’ye 15 dakikada ulaşıyor.

İlk-ortaokula ücretsiz, liseye yüzde 54 indirimli hizmet veren ve tam bileti de 15 TL olan ADARAY, uygun ve konforlu ulaşım imkanıyla Sakaryalılar tarafından yine çok sevildi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Başa dön tuşu