Adıyamanspor FK futbolcularından örnek davranış

ADIYAMAN – 27.04.2022 – HİBYA – Adıyamanspor FK futbolcuları Adıyaman Yetim Derneği ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara et ve ekmek dağıttı.

Adıyaman Yetim Derneği’nin “Alan el ile veren el” sloganı ile başlatmış olduğu yardım kervanına Adıyamanspor Futbol Kulübü futbolcuları da katıldı.

“Alan el ile veren el” arasında köprü olan Yetim Derneği, yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ramazan ayında yardım faaliyetlerine aralıksız devam eden Adıyaman Yetim Derneği’nin “Alan el ile veren el” sloganı ile başlatmış olduğu yardım kervanına Adıyamanspor Futbol Kulübü futbolcuları da katıldı. 

Adıyamanspor FK futbolcuları Yılmaz Daler, Hüseyin Ekici, Emre Hürcan ve Türker Dırdıroğlu’nun desteğiyle, Adıyaman Yetim Derneği tarafından ramazan ayında ilimizdeki muhtaç insanlara kurban eti ve ekmek dağıtımı yapıldı.

Kentin çeşitli noktalarındaki ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti ve ekmek dağıtan Adıyamanspor FK futbolcuları yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, Yetim-Der Adıyaman Şubesi Sorumlusu Mehmet Tırpan ve üyelere hayra vesile oldukları için teşekkür etti.

Kurban etini alan vatandaşların mutluluğu gözlerinden okunurken Yetim Der’e ve Adıyamansporlu futbolculara teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -