Afyonkarahisar 2. OSB için ‘kamu yararı’ kararı alındı

Afyonkarahisar 2. Organize Sanayi Bölgesi olarak bilinen Sinanpaşa Organize Sanayi Bölgesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan ‘kamu yararı’ kararı alındı.
 

2. OSB İÇİN “KAMU YARARI” KARARI ALINDI

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri  Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven konuyla ilgili açıklamada bulunarak, “Afyonkarahisar’ın gelişen ve büyüyen sanayisi ile üretim ve istihdam daha da artacak, hem ilimiz hem de ülkemiz kalkınacaktır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olan Afyonkarahisar 2. Merkez OSB (Sinanpaşa) için Kamu Yararı kararı alındı” müjdesini verdi.
 

ZAFER’DEN UÇUŞLAR BAŞLADI

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Eroğlu, Özkaya ve Yurdunuseven, Zafer Bölgesel Havalimanından; İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına ve Belçika’da yaşayan gurbetçiler için de Brüksel’e karşılıklı uçuşların dün itibariyle başladığını da açıkladı.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -