Akasya Ahşap

Ahşap Ambalaj

Ahşap ambalaj, geçmişten günümüze ürün paketleme yöntemleri arasında en güncel paketleme yöntemidir ve liderdir. Günümüzde de yaygın olarak kullanılmaktadır. Ahşaptan yapılan malzemelerin esnek, dayanıklı, kısmi veya tam onarım, kalıntıların doğada hızlı çözünmesi gibi geleneksel özelliklerinin yanı sıra önemli avantajları vardır. Ahşap ambalaj; Her türlü ahşap paletler (Avrupa ahşap palet, CP3 palet, CP9 ahşap palet, CP serisi ahşap paletler gibi) ahşap kutular, ahşap kablo makaraları, ahşap ihracat kutuları, OSB kutu ve kasaları, kutular, parmaklı sandıkfuar sandığı ve kontrplak kutular.

Türkiye’nin 1980’li, 1990’lı ve 2000’li yıllardan itibaren artan ihracat hacminde, başta bazı sektörlerde olmak üzere birçok sektörde farklılık gösteren ihracat artışı yaşanmıştır. Dünyaya ürün satmak için ürününüzün müşterilere kaliteli ve sağlam bir şekilde ulaşması şarttır. Müşterilerine böyle bir hizmeti sürdürülebilir bir şekilde sağlayamayan işletmeler, müşterilerinden dolayı satış kaybetmeye mahkumdur.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -