Al Sancak Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Yunusoğlu oldu

MANİSA – 23.05.2022 – HİBYA – Genel Başkanı Nuri Çelebi tarafından kurulan Al Sancak Partisi, Turgutlu İlçe Başkanı Turgutlu’nun tanınmış esnaflarından Yasin Yunusoğlu oldu. Manisa’nın Turgutlu İlçesinde Al Sancak Partisi resmi olarak faaliyetlerine başladı.

Al Sancak Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Yasin Yunusoğlu,‘’Al Sancak Partisi Turgutlu İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Beni bu göreve layık gören büyüklerime, Başta Al Sancak Partisi Genel Başkanımız Nuri Çelebi’ye ve yönetimine, Bu Meşakatli ve Kutlu Yolda Mücadele Eden.Tüm Teşkilatlarımıza ve Yönetimlerine, Beni bu kutlu davaya layık gördüklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Al Sancak Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Yasin Yunusoğlu, şöyle devam etti:

“Turgutlu Teşkilatımızı Kurmak için canla başla gece ve gündüz demeden mesai harcayacağımızı belirtmek istiyorum amacımız bu davaya gönül veren, Al Sancak Partisi sevdalısı gönüldaşlarımıza ve kardeşlerimize ulaşmak, geleceğin teminatı olan gençlerimizin bu davayı sürdürmeleri için imkanlar yaratmak adına mücelemizi el birliği ile vereceğiz. Bizlerden desteğini esirgemeyen bütün herkes verdiği desteğin nereye gittiğini sorgulama hakkına sahiptir ve her şey şeffaf ve açık olmalıdır diyerek yolumuza devam edeceğiz. Bizim derdimiz Vatan, Millet ve Bayraktır bizim amacımız kardeşlerimizin okumasıdır. Bizim derdimiz genç nesile elimizden geldiğince destek olabilmektir farklı bir düşünce ve amacı olan kimsenin bizim yanımızda işi olmayacaktır Allah Azze ve Cele her daim yar ve yardımcımız olsun diyorum herkese teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum.”

Al Sancak Kurucu Genel Başkanı Nuri Çelebi, partisinin kuruluşu sonrasında yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ülkemize yeni bir vizyon, yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyoruz. En büyük sorunlarımızın başında milli eğitim sisteminin daha çok öğretime dayalı, oysaki öğretim ile birlikte saygı, sevgi, ahlak ve merhamet gibi kavramların ders olarak verilmesi gerekiyor.

Biz bin yıllık geçmişi olan, çağ açıp çağ kapamış şanlı bir ecdadın torunlarıyız. Birçok ülke bizden bahsetmeden tarihlerini anlatamaz iken içinde bulunduğumuz durum asla kabul edilebilir değildir. Al Sancak Partisi nizam-ı alem ruhu ile siyaset için değil zaruriyet sonucu kurulmuştur.” 

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -