Bornova Şehir Stadı fikir birliğiyle yenileniyor

Bornova Belediyesi, ilçenin simgelerinden olan Şehir Stadı’nı yenilemek üzere çalışmaları başlattı. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, zemin hazırlama aşamasındaki stadı Bornova’daki amatör spor kulüp yöneticileri ve spor insanlarıyla birlikte gezerek, yapılacak düzenlemelere birlikte karar verdi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova’nın simgelerinden biri haline gelen Şehir Stadı’nı yenilemek ve ihtiyaç duyulan eklemeleri yapmak üzere ilçedeki spor kulüplerinin yöneticileri ve spor insanlarıyla birlikte yerinde inceleme yapıp fikir alışverişinde bulundu.

Şehir Stadı’nın Bornovalıların hafızasında önemli bir yerinin olduğunu dile getiren Başkan İduğ, böyle önemli bir spor alanını futbola ömrünü vermiş insanlarla birlikte planlamanın kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Ortak akıl

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Bornova Şehir Stadı’nı bizzat kullanan insanlarla birlikte yaptıkları değerlendirmenin çok yararlı olduğunu ve doğru adımlar atmalarına vesile olduğunu belirtti. Başkan İduğ bu kapsamda, “Mevcut kapalı tribünü yenileyip, üstünü kapatıyoruz. Eski tribünü yıkıp yeni antrenman sahası yapıyoruz. Zemini, aydınlatmaları, skorboard, soyunma odalarını, hakem odalarını ve yedek kulübelerinde detaylı yenileme yapacağız. Bunu da paydaşlarımız olan amatör kulüpler ve spor insanlarının fikirlerini alarak, ortak akılla yapıyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -