Chelsea vs Tottenham: Antonio Conte yönetiminde gerçek bir güç teşvik ediyor

Chelsea, kadroyu güçlendirmek için Frenkie de Jong, Wesley Fofana ve Pierre-Emerick Aubameyang transferlerini hedefliyor; Londra’daki rakipleri Tottenham, bu hafta sonu önemli sezon başı yarışmasında Stamford Bridge’i ziyaret ediyor; Chelsea – Tottenham’ı Pazar günü saat 16:00’dan itibaren Sky Sports Premier League’de canlı izleyin; başlama 4.30pm

Süper Pazar günü Chelsea ve Tottenham arasındaki gişe rekorları kıran Londra derbisinin öncesinde, Sky Sports uzmanı Jamie Redknapp, Spurs’ün Antonio Conte yönetimindeki dönüşümünü ve Blues’u ilk dört sırada bitirecek transferleri açıklamak için Essential Football podcast’ine katıldı…

Bu farklı bir Tottenham’
Tottenham, Chelsea’de bazı korkunç sonuçlar aldı ve fikstürün tarihi Tottenham’a her zaman nazik davranmadı, ancak bunun şu anda farklı bir Tottenham Hotspur olduğunu hissediyor.Teknik direktör Antonio Conte harika bir iş çıkardı, kazanma, sürme, arzu etme arzusunu aşıladı ve oyuncular onun için tuğla duvarlardan geçiyor. Bu, önceki yöneticilerde her zaman böyle olmadı ve inanılmaz derecede güçlü görünüyorlar.

İmzaladıkları oyuncular, Tottenham için tipik transferler değiller çünkü şu anda kazanmaya hazırlar ve normalde Tottenham gelecek için satın alıyor. Ama çok zekiler ve yaptıklarına güveniyorlar. Nasıl yaptıklarını seviyorum.

Bu, Conte ile ilk tam sezon öncesi ve birkaç oyuncuyla konuştum ve biraz ufuk açıcı oldu, ancak her zamankinden daha güçlü hissediyorlar. Henüz şampiyonluk için gidebileceklerini söylemek istemem ama kesinlikle yaklaşacaklar ve bir kupa alamazlarsa şaşırırım.

Bu, Conte’nin hayranların uzun zamandır özlemini çektiği kupayı alması için her şeyin hazır olduğunu hissettiriyor.

Çok uzun zamandır bulundukları en iyi durumdalar. Conte’ye ve ayrıca ona istediğini verdiği için başkan Daniel Levy’ye teşekkür borçluyuz.

Dış Kaynaklar : creatorlink.net

Dış Kaynaklar : fr.gd

Dış Kaynaklar : educatorpages.com

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -