Çocuk Kilidi

Çocuk Kilidi

Pencereler çocuklarımızın güvenliği açısından çok tehlikeli yerlerdir. Pencereleri güvenli hale getirmek ise sizin elinizdedir. Windowall, çocuklarınız için pencerelerinize özel sistemler yapar. Bu sistemler sayesinde pencere korkusu yaşamanıza gerek kalmaz.
Windowall, yapmış olduğu çocuk kilidi sayesinde evlerinizin daha güvenli olmasına yardım ediyor. Firma bu alanda oldukça tanınan ve güvenilen bir hizmet kalitesini taşıyor.
Çocuk Kilidi Hangi Malzemelerden Yapılıyor?

Windowall, çocuk kilidini yaparken kaliteli malzemeleri kullanır. Pencere korkuluk görevi gören bu kilitler, çelik ve alüminyumdan yapılır. Bu kilitler sayesinde pencerelere yaklaştırmadığınız çocuklarınızı, artık pencerelere rahatça yaklaştırabilirsiniz. Ürün garantisine ve iade hizmetlerine sahip olan Windowall, çocuk kilidinin sökülüp takılabilmesine de imkan veriyor. 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -