Diyarbakır’da mimari iklimlendirme konferansı

Diyarbakır’da ikincisi düzenlenen ‘Mimari Tasarımlarda ve Uygulamalarda İklimlendirmenin Konferansı’, Midea Türkiye Distribütörü Hausluft ile Ozer Group’un ortak çalışmasıyla gerçekleşti.

Express Haber / DİYARBAKIR (İGFA) – Diyarbakır’da mimari uygulamada ve iklimlendirmenin önemi anlatıldı.

Bu yıl Diyarbakır’da ikincisi düzenlenen buluşma, Midea MBT adına Avrupa sorumlusu Samuel Shen, Midea Türkiye Distribütörü Hausluft A.Ş. ve Hausluft Diyarbakır iş ortağı Ozer Group’un ortak iştiraki ile gerçekleşti. Mimari tasarımlarda iklimlendirmenin önemi ve iklimlendirme ve klima sistemlerindeki güncel gelişmeleri bölge mimar ve yatırımcılarıyla paylaşılıp, iklim krizinde iklimlendirmenin önemine vurgu yapıldı. Bir otelde düzenlenen etkinliğe Hausluft Genel Müdürü Hasan Söğüt, Türkiye Satış Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ertan Keskin ve Güneydoğu Bölge Müdürü Halil İbrahim Topaçlı, Ozer Group kurucu ortağı İhsan Özpınar ve Erdal Ece, birçok mimar, iş insanları ve davetliler katıldı.

Hausluft Genel Müdürü Hasan Söğüt, küresel iklim krizleriyle ilgili çalışmalara devam ettiklerini çözüm odaklı projeler hazırladıklarını kaydederek temiz bir dünya için ilk adımı Diyarbakır’dan attıklarını vurguladı.

Söğüt, “Daha önce distribütörlük yapıyorduk, sektöre girişimizde 2009 yılında Diyarbakır’da Osmanoğulları olarak başladı. Firmanın bölgede hızla büyümesi bize yeni kapılar açtı, hayalimiz vardı neden bölgenin ve ülkemizin güzel bir markası olamasın diye. Bununla beraber kendi markamızı oluşturarak İstanbul’a gitme gereksinimi oluştur, sadece Diyarbakır firması değil de tüm dünyaya açılmak istiyorduk. Ozer Group’la birlikte burada küresel iklim krizinden dolayı etkinlik yapmak istedik. Mimarlarla beraber bir araya gelerek daha konforlu yaşam alanlarını nasıl oluşturabiliriz onu konuşacağız. Küresel iklim krizi de şu anda dünyanın başlıca sorunlarından bir tanesi, bizlerin de bunlara karşı duyarsız kalması mümkün değil. Bugün Diyarbakır’da yapmış olduğumuz bu birlikteliklerden dolayı, kendi şehrimizde bunu yapmaktan mutluluğunu yaşıyoruz. Organizasyonumuzu da Diyarbakır’dan başlattık inşallah tüm Türkiye’de aynı organizasyonumuzu devam ettireceğiz. Temiz bir dünya için ilk adımımızı Diyarbakır’dan atmış bulunmaktayız” diye konuştu.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -