Ege ve Akdeniz’in İncisi Alesta

Ege ve Akdeniz’in İncisi Alesta
Ege ve Akdeniz’in birleştiği müthiş berrak ve dingin sularda, şehir merkezini yat limanını ve körfezi en iyi şekilde seyir imkanı sunan bu harika otel, geçtiğimiz yıllarda aldığı ödüllere bir yenisini daha ekleyerek 2020 yılını Booking.com üzerinde 9.2 puan gibi rekor bir puan ile kapattı.
Peki bu neden önemli?
Booking ve TripAdvisor sizin de bildiğiniz gibi bütün dünyadan seyahat severlerin yorumları ile puanlamalarını objektif bir şekilde paylaşan rezervasyon siteleridir. Böylesine geniş kapsamlı internet hizmetlerinde herkesi memnun edebilmek ne yazık ki pek mümkün değil.
Alesta Yachting bünyesine bağlı fethiye yacht hotel seçeneklerinden Alesta Yat Otel ise bu algıyı tamamen tersine çeviriyor. 2020 yılını Booking üzerinde 9.2 gibi rekor bir puan ile kapatan Alesta, geçtiğimiz 2015 ve 2019 yılları arasında da TripAdvisor üzerinden ödüller almıştı.
• TripAdvisor Certificate of Excellence – 2015
• TripAdvisor Certificate of Excellence – 2016
• TripAdvisor Certificate of Excellence – 2017
• TripAdvisor Certificate of Excellence – 2018
• TripAdvisor Certificate of Excellence – 2019
• Booking En İyi Oteller – 9.2
Alesta Yat Otel, 2020 yılında Booking.com’da dünyanın birçok farklı ülkesinden seyahat severden almayı başardığı 9.2 puan ile ise Türkiye’den başka birçok otelin elde edemediği başarıyı elde etti.
Odalar
Tüm odalar, sıcak, modern bir tarz ve olanaklarla yüksek standartlarda dekore edilmiş ve tamamlanmıştır. Birçok otel odasında balkon veya teras vardır ve bazıları körfezi ve büyüleyici şehir merkezini görmektedir. Birbirinden farklı 5 oda konsepti ve seçeneği ile Alesta Yat Otel her bütçeye ve zevke uygun alternatif sunmaktadır.
Restoranlar
Tatili daha da güzelleştiren şeylerden birinin harika yemekler olduğuna inananlardansanız, konu Alesta Yat Otel’de yemek yemek olduğunda seçim yapmakta zorlanıyorsunuz. Ödüllü Ege ve Türkiye mutfağının en harika alternatifleri önünüze sunuluyor. Gastronomik maceranız sizi bekliyor. Alesta Yat Otel’e gelin ve dünya mutfağının derinliklerine inin.
Etkinlikler
Alesta beach e ulaşmak için otelin kendi yatı ile Alesta Yachting firmasına ait fethiye yacht ile yat deneyimi de yaşayabilirsiniz.
Alesta Yat Otel’de partilerden düğünlere ve daha fazlasına kadar sizi meşgul edecek çok şey var. Birbirinden eğlenceli etkinlikleri sayesinde sevdikleriniz ile birlikte tatilinizi çok daha keyifli hale getireceksiniz.
Alesta Yat Otel kendilerini diğer otellerden ayıran temel özellikleri sorduğumuzda genel olarak bu özellikleri sıralıyor. Güvenilir olduklarına hiç şüphe yok. Booking.com gibi realist ve otoriter bir sitede dünya çapından her zevke hitap etmek ve 9.2 puan alabilmek hiç kolay bir iş değil!

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -