En İyi İmkanı Sunan Spor Haberleri

Gizabet Giriş

Sitenin sağ üst köşesinde ise çeşitli Gizabet giriş ve üyelik alanları bulunuyor. Dil desteği için seçeneklerinizi de yine bu alanda yapabiliyorsunuz. Türkçe olarak ana sayfa açılıyor. Bir sorun yaşamıyoruz. Geçiş sekmelerinin bulunduğu sütuna yeniden takılıyor gözümüz. Bu alana neden bakıyoruz? Çünkü bu alanda yer almakta olan arama butonunu görüntülüyoruz. Takım, lig, ülke araması yapabiliyorsunuz. Hızlı erişim için bunun önemli bir konu olduğunu düşünüyoruz.

Bilgilendirme paneli geçiş sekmelerinin hemen altında akıcı dinamik bir şekilde konumlanıyor. Birtakım güncel site haberleri görüntüleniyor. Gizabet’in bu alanda ön plana çıkardığı birtakım detaylar olduklarını görüyoruz. Mesela bunlar arasında ilk başta Gizabet para çekim hızının 5 dakikaya kadar düşürülmüş olduğu bilgisi dikkatimizi çekiyor. Diğer seçenek ise yatırım bonuslarına dair oluyor.

 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -