Flame Ne Demek

Flame nedir, kime flame denilir? Flame kelimesi ile ilgili merak edilenleri sizlerle bir araya getiriyoruz. İnternet üzerinde flamer olmamak için yapmanız gerekenleri de açıklıyoruz.

 

Flame ne demek? Flame genel olarak alakasız yapılan yorumlardır. Flame kelimesinin kökeni İngilizcedir. Flame internet üzerinde yapılan bir eylem türüdür. Flame eylemi yapan kişi diğer oyuncuların moralini bozar. Yapılan eylemler hakaret boyutlarına ulaşabilir. Bu yüzden Flame yapan kişi belirli cezalarla karşı karşıya kalabilir.

Flame kimsenin istemeyeceği konulardan bir tanesidir. Flame yapan oyuncu ile iletişime geçmeniz sizlere gerekli çözümü asla sunmayacaktır. Bu eylemi yapan kişiyi engellemeniz en yararlı işlemlerden bir tanesidir.

Flame Yapmak Nedir?

flame ne demek? İngilizce tabanlı flame kelimesi alev anlamına gelir. Online oyunlarda takım arkadaşlarının kötü oyununa sinirlenen kişiler flame yaparak hakaret edebiliyor. Sürekli olarak agresif söylemler flaming kategorisinde yer alıyor. Oyunlarda her oyuncu hata yapabilir. Ancak flamerlar takım arkadaşlarının sürekli olarak moralini bozmaktadır. Bu yüzden kötü eylemlerde bulunan kişi belirli cezalarla karşılaşabilir. Oyun içerisinde küfreden oyuncular kısa sürede rapor ediliyor. Araştırmalarda flamerların oyuncular tarafından sevilmediğini gösteriyor.

Flamer Olmadan Eleştiri Yapabilir Miyim?

Flamer olmadan eleştiri yapabilirsiniz. Ancak bunu saygı çerçevesinde gerçekleştirmeniz gerekir. Eleştiri yaptığınız kişinin de flamer da olmadığından emin olmalısınız. Aksi duurmda kötü geri dönüşler alabilirsiniz. Flame ne demek? Sorusunu bu şekilde cevaplayabiliriz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -