Galatasaray Kulübü TVF’ye başvuracak

Galatasaray Kulübü, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı’nın, Arkas Spor ile oynadığı AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nin ilk setinde skor tabelasında hata yapıldığını belirtti.
Kulüpten yapılan açıklamada, ilk sette 19-17 sarı-kırmızılıların önde olduğu esnada kaybedilen sayı sonrası 19-18 olması gereken skorun tabelaya 19-19 olarak yansıtıldığı iddia edildi.
Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Teknik ekibimiz ve istatistik antrenörümüzün anında itirazına ve 2. set sonunda da menajerimizin maçın gözlemcisini uyarmasına rağmen maçın hakemleri itirazımızı kabul etmeyip skorun doğru olduğunu savunmuşlardır. Galatasaray Spor Kulübü olarak elimizdeki mevcut görüntülerle, şu andan itibaren Türkiye Voleybol Federasyonu nezdinde maçın hakemleri ve gözlemcileri hakkında gerekli tüm hukuki girişimleri yapacağımızı belirtmek isteriz.”
Arkas Spor ilk seti 25-23 maçı da 3-2 kazanıp kupayı kazandı.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -