Görev uygulaması

Son yıllarda popülerliği artan uygulamalardan birisi de görev uygulaması olmuştur. Firmamız vasıtasıyla en kaliteli görev uygulaması ayrıcalığına erişebilirsiniz.

Böylelikle görev uygulamamız üzerinden para kazanabilirsiniz. Görev uygulamamızın üyelikleri Google girişiyle oluşturulmaktadır. Dolayısıyla mutlaka Google hesabınızın olması gerekiyor. Google hesabınızın olmadan üyelik işlemlerinizi gerçekleştiremezsiniz. Google Play Store görevleri otomatik kontrol ederek onaylamaktadır.

Ayrıca görevleri yaptığınıza dair herhangi bir kanıt gerekmez. Sistem otomatik olarak görevleri yaptığınızı görür ve sizden kanıt istemez. Firebase ile uygulamamız entegre edilmiştir. Görev uygulamamız %100 otomatik olarak çalışmaktır. Otomatik kontrol ve onay işlemlerine sahip olan sistemimiz hem kullanıcılara hem de yöneticilere avantaj sunmaktadır. Uygulamamızda kaynak kodları dahil durumdadır.

Görev Uygulaması Ayrıcalığı

Firmamız aracılığıyla siz de görev uygulaması avantajını bizimle deneyimleyebilirsiniz. Sizlere profesyonel bir görev uygulaması hizmeti sunuyoruz. Hem de sunmuş olduğumuz bu profesyonel hizmeti makul fiyat aralığında sizlere satışını yapıyoruz. Uygulamamızın bütün dosyaları açık kaynaklı özelliklere sahiptir. Reskin ücreti uygulamamızda dahil edilmemektedir. Google Developer, One Signal sistem gereksinimlerine sahip olmanız gerekiyor.

Bu sistem gereksinimlerine sahip olmadığınız taktirde uygulamamızı kullanamazsınız. Uygulamamızın sunucu gereksinimleri ise IonCube v10+ ve PHP v7.2+ şeklindedir. Sunucu gereksinimlerine mutlaka sahip olmanız gereklidir. Aksi durumda sistem gereksinimlerinde olduğu gibi uygulama hata vererek çalışmaz. Sizlere sektörün en prestijli görev uygulamasını veren bir firma konumundayız. Hizmetlerimizi 7/24 kesintisiz olarak gerçekleştiriyoruz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -