Güven Akademi

Güven Akademi

İletişim ve ulaşım olanaklarının gelişmesiyle giderek küçülen dünyamızda bilgi en değerli hazine haline gelmektedir. Bu da yabancı dili bir alternatif olmaktan çok zorunlu hale getirmektedir. Ülkemizdeki okullar bunun bilincinde olarak öğrencilerimize anaokulundan başlayarak İngilizce başta olmak üzere farklı dillerde eğitim alma imkanı sunmaktadır. Öğrencilerimizin teorik olarak aldıkları bu eğitimi pratikte pekiştirebilmeleri için yabancı dil okulu önemi giderek artmaktadır.

Yurtdışına okumaya gidenlere yol gösteren üç kelime “keşfet, öğren, uygula”. Öğrenci Almanca dil okulu keşfederken heyecanlanır, öğrenirken akılda kalır ve başvuru yaparken deneyim kazanır.

Bir dil en iyi anadil olduğu ülkede öğrenilir. Dilin bir kültür olduğunun bilinciyle yola çıkarsak, dilbilgisinin ötesine geçerek, o dili hayatta kullanarak ve deyimlerini öğrenerek o dile gerçekten hakim olabiliriz. Yabancı dil okullarında öğretmenlik yaptıktan sonra okul dışında yürütülen faaliyetler, dili sokakta ve günlük hayatta kullanmaya başladıklarında düzenlenir. Böylece öğrenci yeni bir ülke kültürünü deneyimleyerek yurtdışındaki uzun süreli eğitim programlarına ne kadar hazır olduğunu anlar.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -