İduğ: “Sivil toplum kuruluşlarındaki deneyim siyasete aktarılmalı”

Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının siyasetin içinde olmasının önemine değinen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Sizlerin kesinlikle siyasetin içinde olmanız gerekiyor. Bu ülkenin başka kurtuluşu yok. Deneyimlerinizi siyasete aktarmazsanız, sizinle birlikte gidiyor. İş dünyasının toplumsal ve siyasal duyarlılık göstererek siyasi yaşamın içinde olması, orada elde ettikleri deneyimleri kamu yönetimine yansıtması büyük önem taşıyor” dedi. Her ekonomik ya da siyasal krizden sonra sivil toplum kuruluşlarının Türkiye’yi yukarı taşıdığını söyleyen Başkan İduğ, “Kendi işletmelerimizde özel gösterdiğimiz kaynak yönetimi, verimlilik, öncelik belirleme bakış açılarımızı yerel yönetimlere ve sivil toplum kuruluşlarında da yaşama geçirmek lazım. Bornova Belediyesi’nin yönetiminde aynı anlayışı hayata geçiriyoruz. Tasarrufu ve rekabetçi belediye anlayışını yerleştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan İduğ yaptığı proje ve hizmetleri dernek üyelerine anlatırken BATÜDER Başkanı Akın Kazançoğlu da Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, “Sivil toplumun içinden, aramızdan çıkmış bir belediye başkanının başarılı işleri ve projeleri bize gurur veriyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -