İSG

İSG

Risklerin kaynağını daha bilinçli olarak fark edebilirler. Bu sayede çalışanları için daha güvenli çalışma ortamları tasarlayabilirler. Ayrıca çalışanlara İSG eğitimi verilmesi, çalışanların davranışlarında kalite değişikliği sağlayacak ve iş kazalarını önleyici etki sağlayacaktır.

İSG iş ilanları; Çalışma sırasında karşılaşılabilecek olası sorunlar hakkında katılımcıları bilinçlendirir. Çalışma hayatında olası sorunlardan kaçınma veya bir sorun karşısında en doğru yöntemle müdahale etme konusunda yol gösterici bilgiler verir. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile çalışanların can güvenliği bazı kişilerin hassasiyetine bırakılmadan kanuna dayandırılmaktadır.

Bu eğitim ile iş güvenliğiniz için hangi haklara sahip olduğunuzu öğrenebilir, daha bilinçli bireyler olabilirsiniz. OSGB, can güvenliği konusunda ihtiyati çalışmalar yürütür. Bu nedenle İSG eğitimi alarak sorunsuz bir şekilde bilinçlenebilir ve olası iş kazalarını öngörerek önleyebilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -