İYİ Partili Demir: “Akşener’in de dediği gibi bu ızdırap bitecek”

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Ankara’da İYİ Parti’nin TBMM grup toplantısına katıldı. Aynı gün Bilkent Otel’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başkanlığında gerçekleştirilen il başkanları toplatısından hemen sonra da il başkanları ve  milletvekillerinin davet edildiği iftar programına katıldı.

“İYİ’LER GELECEK”

Toplantının çok verimli geçtiğini belirten Başkan Demir;” İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in başkanlık ettigi ve 6 saat süren toplantıda, güncel ve siyasi gelişmeler değerlendirildi. İl başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıda, il başkanları bölgelerinin  problemleri ve çözüm önerileri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. Hemen ardından iftar programına katıldık. Partililerde hasbihal ettik. Birçok konu hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi milletimiz, hak ettiği yaşam kalitesine ulaşacak sorunların tamamını biz çözeceğiz. Türkiye büyük bir ekonomik krizin içinde. Her ne kadar iktidar kabul etmese de, görmezden gelse de vatandaşımızın hâli ortada. Fakat biz kimseyi görmezden gelmiyoruz, kutuplaştırmıyoruz, ayrıştırmıyoruz. İşlevsiz politikalarla devlet yönetilmez diyoruz. Her zaman da bu görüşümüzü savunacağız. Yaklaşan seçimler var. Biz biliyoruz ki iktidar halkı kandırmak için birçok propaganda yapacak. Ama buna asla izin vermeyeceğiz. Sandık günü kötüler gidecek İYİ’ler gelecek. Türkiye yeniden refaha, bolluğa, berekete, adalete kavuşacak” şeklinde konuştu.
Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -