İyilik İçin Sanat Derneği’nden Artcontact İstanbul’da karma sergi

İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği üç projesinde üretilen eserleri ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda düzenlediği karma sergi ile sanatseverlerin beğenisine sundu.

ArtContact İstanbul, Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 25 Mayıs’taki ön gösterimin ardından 26 Mayıs Perşembe günü genel izleyici ile buluştu. ATİS Fuarcılık tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen ArtContact İstanbul, yurt içinden ve dışından bine yakın sanatçının eserlerini sanatseverlere sunuyor.

 

Evrensel bir değer olan sanatın daha geniş kitlelere yayılması amacıyla faaliyetlerini sürdüren İyilik İçin Sanat Derneği, hayata geçirdiği Pasajda Bir Yıl, Atölye Cer ve Alenen Sanat projelerinde üretimlerine devam eden 21 sanatçının ürettiği 23 eserden oluşan karma bir seçkiyi ArtContact İstanbul fuarında C-35 numaralı stantta sergilemeye başladı. 

Fuar ile ilgili düşüncelerini ifade eden İyilik İçin Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selin Bozkurt, “İyilik İçin Sanat Derneği olarak, ArtContact İstanbul’da yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz sene ilk kez düzenlenen fuarda da sergimiz ile yer almış ve oldukça verim kazanmıştık. Bu sene ikinci kez düzenlenen fuarda da bulunduğumuz için heyecanlıyız. ArtContact İstanbul’u önemsiyor ve sanatseverleri sanatçılarımızın eserleriyle buluşturuyoruz. Her üç projemizde yer alan genç sanatçıların eserleri pek çok önemli bireysel ve kurumsal koleksiyoner tarafından tercih ediliyor. Katıldığımız sergiler ve fuarlarda, derneğimizin faaliyetlerine ve projelerimizde üretilen çağdaş sanat eserlerine gösterilen ilgi bizlere motivasyon kaynağı oluyor.” dedi.  

 

İyilik İçin Sanat Derneği’nin ArtContact İstanbul’daki karma sergisinde eserleri yer alan sanatçılar şu şekilde:  

Alla Güner, Asiye Yüce, Cem Deniz Karakoçoğlu, Dilan Kapar, Elif Akçay, Elif Aktaş, Emel Ezal, Emine Büyükbaş, Emir Furkan Tekkalmaz, Fadik Erin, Hicran Aksöz, Kerem Topuz, Melek Kaya, Nebahat Karyağdı, Ozan Alpay, Özge Günaydın, Özge Gürkan, Pelin Pekercan, Serap Can, Şimal Bilgiç, Zeynep Yazıcı ve Yonca Karaaslan

İyilik İçin Sanat Derneği’nin üç projesinde yer alan sanatçıların birbirinden değerli eserleriyle yer aldığı sergi, 26-29 Mayıs tarihleri arasında 10.00 – 20.00 saatleri arasında görülebilir. Sergi, aynı zamanda dijital olarak www.iyilikicinsanat.org web sitesinden de takip edilebiliyor.  

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -