İzmir Özel Eğitim Merkezi

Özel eğitim kapsamında çocuklarınız için ücretsiz değerlendirme, özel eğitim ve servis imkanlarından faydalanabilirsiniz.

 

İzmir rehabilitasyon çocuklarınıza özel değerlendirme uygulamaları gerçekleştirerek öğrencilerin fiziksel, zihinsel gelişimi ve dil gelişim düzeyleri kontrol edilir. Çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu eğitim düzeyini öğrenmek isterseniz bizlerle destek alabilirsiniz.

Eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizi eğitim merkezimize ulaştırılması için servis hizmetlerimizde bulunuyor. Gözünüz arkada kalmadan çocuklarınızın en iyi şekilde eğitim almasını sağlayabilirsiniz. İzmir’de modern özel eğitim kampüsümüzde özel çocuklarımıza bütün yıl eğitim alabilecekleri ortam sunuyoruz.

Özel Rehabilitasyon Hizmeti

Özel gereksinime ihtiyaç duyan çocuklar için ihtiyaçlarına yönelik olarak verilen eğitim programlarımız bulunuyor. Eğitim kurumumuzda çocuklarımız için çok daha güvenli, rahat ve huzurlu bir öğretim çalışmaları yer alıyor. Modern eğitim ortamı içerisinde eğitim alan çocuklar bilişsel olarak kendisini en iyi şekilde geliştiriyor. Her biri alanında uzman eğitmen kadromuzla çocuklarınızın yanındayız. Özel eğitim verilmeden önce çocuklar değerlendirme testine tabi tutulur.

Merkezimiz çocukların eğitim gereksinimlerini ön planda tutarak hareket ediyor. Uzman kadromuzla İzmir özel eğitim hizmetlerinden hemen yararlanabilirsiniz. Çocukların özelliklerine ve bireysel gereksinimlerine cevap vermek üzere kurulduk.

Öğrencilerimiz özel servis araçlarımızla alınır ve evlerine teslim edilirler. Tüm araçlarımız, güvenlik ve konforu ön planda tutularak tasarlandı. Merkezimiz öğrencilerimize rahat bir ulaşım sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Güvenilir kadrosu ve profesyonel ekiplerimizle çocukların başarılı olması için elimizden geleni yapıyoruz.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -