Juen Pet Market

Juen Pet Market

Juen pet market kaliteli pet shop hizmetiyle önce birlikte yaşadığımız sevimli arkadaşlarımızı mutlu etmenin en güzel halini bizlere sunmaktadır. Online olarak sunulan pet shop hizmeti kıymetli can dostlarımızın sağlıklı beslenmesi ve sağlıklı besinlere ulaşmamızda bize yardımcı oluyor.

Juen pet market olarak sunulan pet shop hizmetleri can dostlarımızın mama başta olmak üzere can dostlarımızın kullanabileceği çok fazla ürün bulunmaktadır.

Bu ürünler köpek maması, kedi maması, köpek ödül maması gibi ürünler bulunmaktadır.

Köpekler için üretilen köpek maması ve köpek maması çeşitleri bol miktarda bulunmaktır. Köpek maması çeşitleri çok türevli bir şekilde sunulmaktadır.

Dana etli, kuzu etli, tavuk etli gibi birçok çeşit bulunmaktadır. Bunların yanında köpeklerimizin en sevdiği köpek ödül maması can dostlarımızın yemek için yarıştığı en sevdiği yiyecek olacaktır.

Tabi ki minik dostumuz kedilerde bu lezzetten mahrum kalamazlar kedi maması olarak sunulan bir çok çeşit bulunmaktadır. Dana etli, tavuk etli, kuzu etli ve bir çok çeşit kedi maması olarak sunulmaktadır.

Can dostlarımızın biz insanlara göre ömrü oldukça kısa ama sevgileri ise çok uzundur. Hayvanlarımızın uzun bir ömür sürebilmeleri için sağlık beslenmeleri ve hareket halinde olmaları gerekir. Düzenli yemek, düzenli yürüyüş, temiz havada bulunmaları çok önemlidir.

Köpeklerde dikkat edilmesi gereken hususlar; Köpek maması seçerken, köpeğinizin yaş ve büyüklüğü, cinsi, sağlık durumu ve beslenme ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Köpek mamasının etiketindeki besin elementlerini, yaşına ve cinsine uygun olarak, dengeli ve sağlıklı bir beslenme sağlamak için kontrol etmelisiniz. Köpek maması seçerken, köpek mamasının içeriğini incelemelisiniz. Köpek mamasının, taze et, balık ve tahıllar gibi temel besin maddelerinin yanı sıra, vitaminler, mineraller ve probiyotikler gibi ek besin maddeleri de içermesi gerektiğini unutmayın.

Köpek maması seçerken, dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta, mama üzerinde yazan son tüketim tarihidir. Bu tarih, mama üzerindeki besin maddelerinin kalitesini ve tazeliğini garanti eder.Köpek maması seçerken, ürünün etiketinde belirtilen oranları kontrol etmelisiniz. Örneğin, yağ oranının ve protein oranının köpek mamasının yaşına ve cinsine uygun olduğundan emin olmalısınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -