Karatede Çayırova’ya büyük gurur

KOCAELİ (İGFA) – 25-30 Nisan tarihleri arasında Denizli’de yapılan Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli takım seçmeleri tamamlandı. 59 ilden 3500 sporcunun katıldığı şampiyona nefes kesen maçlara sahne oldu.

2010 doğumlu ÇESK karate sporcusu Ahmet Tuğra Güney 40 kg erkekler kategorisinde tatamiye çıktı. Genç sporcu Türkiye 2.si unvanı ile şampiyonayı tamamlayarak tarihi bir başarıya imza attı.

Ay yıldızlı forma ile ülkemizi temsil edecek sporcu Karadağ’ın Bar kentinde gerçekleşecek Balkan Karate Şampiyonası hazırlıklarına başladı.

Türkiye Karate Şampiyonası’nda bir diğer başarı 30 kg kızlar kategorisinde mücadele eden ÇESK sporcusu Damla Ada Gürsu’dan geldi. 2013 doğumlu sporcu şampiyonada 6 kez tatamiye çıktı. Başarılı sporcu 6 maç sonunda gösterdiği başarıyla şampiyonada Türkiye 5.si oldu.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -