KASKİ’den Talas’a yaklaşık 15 milyon TL’lik altyapı yatırımı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın büyükşehirlerin konforunu yaşatırken sıkıntılarını yaşatmayacak, ulaşımdan altyapıya, tarım ve hayvancılıktan kültür sanata çeşitli alanlarda birçok proje ve yatırımı bir bir hayata geçiyor.Başkan Büyükkılıç’ın bu kapsamda, sorunsuz altyapı hedefiyle başlattığı birçok yatırım tamamlanırken, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, gerekli yatırımlarla Kayseri genelinde altyapıyı her geçen gün daha güçlü bir yapıya kavuşturuyor.Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına hızla devam edilen Talas 2. Etap Raylı sistem çalışmaları kapsamında KASKİ tarafından da Talas İlçesi’nde mevcut altyapı daha da güçlü hale getiriliyor.

Söz konusu faaliyetlerde Hulusi Akar Bulvarı’ndan başlayarak Talas Mevlana Mahallesi’ni içerisine alan bölgede bir süre önce başlatılan ve toplam maliyeti 14 milyon 806 bin TL olan proje dâhilinde 24,3 kilometrelik içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı imalatı ve yenileme çalışması gerçekleştiriyor.İş kapsamında bölgeye 6 bin 950 metre içme suyu, 6 bin 950 metre kanalizasyon, 10 bin 450 metre yağmur suyu hattı inşaatı sürdürülüyor. Ayrıca projede 260 adet yağmur suyu ızgarası yer alıyor.Dev proje tamamlandığında Talas, daha da kaliteli ve kesintisiz altyapıya kavuşmuş olacak.

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -