Kılıçdaroğlu’ndan ‘Sinan Ateş’ mesajı

ERZİNCAN (İGFA) – CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

15 Mayıs’tan sonra bütün Türkiye’nin iyi ve güzel olacağını aktaran Kılıçdaroğlu, “Emin olun bütün Türkiye’de huzur olacak. Sözüm söz, 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım. Ayrımcılık yapmayacağım, oy verdi vermedi diye insanları bölmeyeceğim. Anadolu’nun her köşesinde fabrikalar olacak. Anadolu’da insanlar çalışacak. Burada bir ara Sümerbank’ın iplik ve dokuma fabrikası vardı. Binlerce insan çalışırdı orada. O fabrikaların tamamını yeniden yapacağız. Milliyetçilik kendi ülkesine hizmet etmektir.

İki grupla karşı karşıyayım. Birincisi beşli çete. Dünyanın paralarını götürdüler. Yuh çekmeyeceksiniz, helal oylarınızı kullanıp demokratik yollarla otoriter yönetimi göndereceğiz. Uyuşturucu baronları, onların kökünü kazıyacağım kökünü. Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağım diyebiliyorlar mı? Kul hakkı yemedim yedirmeyeceğim diyebiliyorlar mı? Söyleyemiyorlar. Ben onların nasıl malı götürdüklerini biliyorum. Bizim milliyetçiliğimiz Atatürk milliyetçiliğidir. İki kırmızı çizgimiz var, vatanımız ve bayrağımız. Nokta. Şimdi dosyasını seçimden sonraya bıraktılar. Sinan Ateş’in katillerini bulacağım, kulaklarından tutacağım ve yargıya teslim edeceğim. Bizim milliyetçilik anlayışımız vatanseverliktir” dedi.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -