Kozmetik sektörü için yenilikçi bir marka çıkaracak

Milano’da yaşayan Modacı ve Stilist Siri Canberk Varış, çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu: “Kozmetik sektörünün geliştiğini ve çok ilgi çekici olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle kozmetik sektöründe kendi markamı oluşturmak için çalışmalarda bulunuyorum. Biliyorsunuz, moda ve kozmetik bir bütün. Bu nedenle temelde her iki alanı da iyi bir şekilde analiz etmek gerekiyor. Gerekli çalışmaları gerçekleştirdiğime inanıyorum. Şu anda yoğun bir şekilde çalıştığımı ve kozmetik markama yoğunlaştığımı söyleyebilirim.” 

Moda ve kozmetik bir bütündür”

Moda ve kozmetiğin bir bütün olduğunu ifade eden Siri Canberk Varış, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Daha önce de ifade ettiğim gibi moda ve kozmetik bir bütündür. Bu nedenle kozmetik markanızın sektörde ön plana çıkmasını istiyorsanız, modayı da yakından takip etmeniz gerekir. Biz mesleğimiz gereği zaten modayı yakından takip ettiğimizden kozmetik sektörüyle modanın trendlerini harmanlayarak bu alanda da başarı sağlayacağımızı düşünüyorum.”

Kendi markamı kurmak için tecrübelerimden faydalanıyorum”

Halihazırda kendi kozmetik markasını kurmak adına çalışmalarda bulunan Siri Canberk Varış, “Kozmetik sektöründeki tecrübelerimi kullanıyorum. Kendi markam için sahip olduğum tecrübelerin önemli olduğunu düşünüyorum. Hangi sektör olursa olsun, başarılı olmak istiyorsanız eğer günceli takip etmeli ve çalışmalarınızı sektörün ihtiyaçlarına göre şekillendirmelisiniz. Belirlediğim hedeflere ulaşmak adına yoğun bir çalışma içerisindeyim” dedi.

“İşimi sosyal medya ile entegre etmek istiyorum”

Geniş bir kitleye ulaşmak istediğini belirten Siri Canberk Varış, Bunun da sosyal medyada aktif bir şekilde yer almaktan geçtiğini düşünüyorum. Sonuçta markanızı geniş kitlelere tanıtmanız gerekiyor. Son zamanlarda sosyal medya kullanan kişi sayısının milyonlara ulaştığını biliyoruz. Bu nedenle işimi sosyal medya ile entegre etmek istiyorum” diye konuştu.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -