Linux Hosting Hizmetleri

Kaliteli hizmet ve üst düzeyde müşteri memnuniyeti odaklı hosting, domain, lisans ve sunucu hizmeti sağlayan firma Linux işletim sistemine uyumlu web barındırma alanı da sağlamaktadır.

 

Oldukça pratik ve düşük maliyetli olmasının yanı sıra, Linux web barındırma alanının web sitesi kullanıcılarına sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır. PHP ve MYSQL veri tabanı yazılımları ile uyumlu olarak sağlanan Linux web barındırma alanı hizmetleri, bütçeniz ve talepleriniz doğrultusunda hazırlanmış birbirinden farklı paketler ile karşınızdadır.

En Uygun Linux Hosting Paketleri

Firmanın müşterilerine sunduğu Linux hosting paketleri, kendi içlerinde sağladığı ve sahip olduğu niteliklere göre değişiklik göstermektedir. Kampanyalı ve avantajlı Linux paketler içerisinde ortak olarak Let’s Encrypt ücretsiz SSL sertifikası özelliği bulunmaktadır.

Güvenli Yuva Katmanı olarak Türkçe karşılığı bulunan SSL sertifikası ile web sitenize ait tüm kullanıcı bilgilerinizi güvenli alan içerisinde tutma avantajına sahip olabilirsiniz. Sizlerin taleplerinize ve bütçenize uygun olarak oluşturulan birbirinden farklı Linux işletim sistemi ile uyumlu olarak çalışan hosting paketleri, SSD veri depolama alanı sunmaktadır. SSD veri depolama alanı ile daha hızlı ve güvenli olarak web sitenizdeki içerikleri depolama fırsatı elde edebilirsiniz.

Sınırsız ve Hızlı Linux Hosting

PHP ve HTML programlama dili ile kodlanan web siteleri için yüksek performans beklentinizi Linux web barındırma alanı hizmeti ile karşılayabilirsiniz. PHP ve MYSQL veri tabanına sahip ve WordPress gibi hazır yazılımlar ile oluşturulmuş web siteleri için en uygun seçenek Linux hosting’dir.

Firmanın sağladığı Linux hosting hizmetleri kapsamında dahil edilen ücretsiz hizmetler ve ihtiyaçlarınıza yönelik satın alabileceğiniz paket detaylarını görüntülemek için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -