Mersin Tekne Turları ve Yatlar

Mersin çevresindeki muhteşem ada ve koylarında, gözlerden uzak kalmış, saklı bir cennet bulunmaktadır.

Yeşil ve mavinin muhteşem renkleri, insan eliyle yaratılamayacak kadar kusursuz bir tabloyu yansıtır. Bu harika doğa manzarası eşliğinde altın renkli kumlar, masmavi deniz, sımsıcak güneş içinde saklı koy ve adalar, tüm çekiciliğiyle sizi kendine davet eder.

Mersin yat kirama ile tatilin, doğanın kucağında deniz ve kumun doyumsuz zevkini tadabilirsiniz. Turlar eşliğinde harika bir mersin deneyimi yaşayabilir, hatta mavi tur planlayabilirsiniz.

Muhteşem tekne turlarıyla Tisan yarımadası, Dana ve Boğsak adaları, Mersin Barbaros Koyu, Mersin Güvercin adasını görebilir, bu muazzam yerleri keşfedebilirsiniz. Her biri birbirinden özel ve güzel bu yerler doğa, tarih ve güzellik taşır.

Tüm tekne turları rotası dâhilinde, bu doğa harikası yerlere uğranmakta, eşsiz koylarda yemek ziyafeti sunulmaktadır. Yemek menüleri özel oluşturulmakta ve her zevke hitap etmektedir.

Kişisel rezervasyonlar ve grup rezervasyonları ile turlar oluşturulmaktadır. Turlar belirlenen gün ve saatte hareket etmektedir. Özel Tekne turları gruplara yönelik yapılmakta ve paket fiyatlar dâhilinde hizmet verilmektedir. Tekne seçenekleri, özelliklerine göre belirlenmiştir. Dilediğiniz teknede tur, eğlence ve davet organizasyonları hazırlatabilirsiniz. mersin tekne kiralama ile saatlik ve günlük programlar yapılabilir. Mersin Tekne turları günlük olarak düzenlenmekte ve saatleri tekne kalkış saati 10:00 Taşucu Limanı 17:45 varış Taşucu Limanı şeklinde organize edilmektedir.

Dilediğiniz tekne turu ve yatlarla özel geziler, teknebudur organizasyonları ile hizmetinize sunulmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -