Mindfulness Eğitimi

Mindfulness Eğitimi

Mindfulness eğitimi amacı, Bilinçli-farkındalığın temelinde “dikkatin” ve “duyguların” düzenlenmesi yer almaktadır ve bu sayede yoğun düşüncelerden kişinin dikkatini arındırarak bilişsel bir esnekliğe ulaşmasıdır. Yoğun çalışma ve eğitim hayatında başarılı olabilmek, planlı ve düzenli bir şekilde amaçlanan hedefe ilerleyebilmek için bilişsel bilgiye sahip olmaktır.

Bilinçli farkındalık nedir, nasıl çalışır ve onu uygulamanın çeşitli yolları, farkındalık nasıl olgun bir öz farkındalığa ve öz disipline yol açar, tamamen mevcut ve etkili bir kişisel mevcudiyet nasıl geliştirilir, farkındalığın neden insanları olumlu şekilde motive etmek için güçlü bir disiplin olduğu, farkındalığın yararları, dayanıklılığın artması ve odaklanmanın iyileştirilmesi, farkındalığı uygulamak zihinsel sağlığı ve genel sağlığı nasıl iyileştirebilir, insanlarla otantik, gerçek ve uyumlu bir şekilde nasıl bağlantı kurulur, farkındalık günlük olarak nasıl uygulanır ve hayata olumlu bir bakış açısı nasıl uygulanır, başkalarının bilinçli farkındalığı kullanmalarına nasıl yardımcı olabilirsiniz ve öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmanın en iyi yolları nelerdir? Mindfulness İstanbul ile hemen bizlere ulaşın ve bilinçli farkındalığa sahip olun.

 

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -