Omega-ltd.com

Omega-Ltd.com

En iyi dünya markalarını sizler için ithal ederek, en kaliteli banya aksesuar ürünlerini 1992 yılından beri sizlere sunuyoruz. Aklınıza gelebilecek her türlü banyo aksesuarının en şık ve kalitelerini bulabileceğiniz Omega ürünlerimiz, Türkiye’de yaklaşık 180 bayimizde bulunuyor.

Otellerdeki şık banyolardaki kağıt havlu makinesi veya alışveriş merkezlerinin lavabolarındaki köpük sabunluk gibi birçok ürünü bulabilirsiniz. Duş oturağı ya da sanco gibi her türlü aksesuarları ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Omega İletişim

Omega’nın birbirinden şık ve kullanışlı ürünlerinin yanı sıra oldukça da geniş bir yelpazesi vardır. Örneğin fotoselli batarya gibi en ufak detaylar bile bulunuyor. Ürünlerimize bakmak ya da bizlerle iletişim kurmak isterseniz, web sitemizde yer alan showroomlarımıza gelebilir ya da iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -