P-Laser Türkiye Çalışmaları

Pek çok endüstriyel alanda büyük çalışmalar yapan P-Laser Türkiye, P-Laser firmasının Türkiye distribütörü olarak sektörde yer almaktadır. Yüzey temizliği projelerinde cihaz üretimi yapan firma, endüstriyel alandaki projelerde adını sıklıkla duyurmaktadır. Firmanın ürünlerinin kullanıldığı endüstriyel kalıp yüzeyi temizliği çalışmaları, günlük hayatta çok sık yer almaktadır denebilir. Özellikle lazer temizleme konusunda, taş bina cephelerinin restore edilmesinden kalıp temizlemeye kadar geniş bir skalada hizmet vermektedir.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar yürüten firmanın cihazları, ulaşılması zor alanlarda da etkisini gösteren bir güce sahiptir. Müşterilerin genel itibariyle kullandığı lehimleme, yeniden kaplama ve yapıştırma öncesinde, lazer temizleme tekniği çok fazla tercih edilmektedir. Sistemler sayesinde, yüzeyleri aşındırmadan temizleme adımlarında, son derece etkili olmaktadır.

P-Laser Türkiye’nin Lazer Temizleme İşlemleri

Ağır sanayide ve daha farklı endüstrilerde, P-Laser firmasının adeta bir çığır açtığını söylemek mümkündür. Pek çok sanayi kolunda son teknoloji lazer temizliğini güvenilir şekilde yapmaktadır. Yüzeylere zarar vermeyen bu yöntemin uygulanmasında, modern teknolojinin katkısı yadsınamaz denilebilir. Bu yönde hızlı çözümler üreten firma, gelenekselden modernliğe doğru başarılı bir yolculuk yapmaktadır.

Çevre dostu çalışmalarıyla bilinen P-Laser, hem yüksek hem de az güç sistemlerini, özellikle temizliği açısından hassasiyet gerektiren sektörlerde uygulayabilmektedir. Temizlenecek alanların boyutları belirlenerek, kimyasal kullanımının en aza indirilebileceği yüzey temizliklerini gerçekleştirmektedir. Böylece insan sağlığını da gözeten çalışmalar yapmaktadır. Lazerle temizleme teknolojisinin ne kadar yüksek etkili olduğunu, profesyonel temizleme projelerinde görülmektedir.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -