Pedodonti Nedir

Pedodonti 0-16 yaş grubundaki çocuklar ağız ve diş sağlığı ile ilgilenen uzmanlık alanıdır. Çocukların diş yapıları yetişkinlere göre daha farklı ve daha hassas olduğu için farklı tedavi yöntemleri uygulanması gerekebiliyor. Bu yüzden çocukların diş tedavisi ile ilgili konular ekstra bir uzmanlık alanı istemektedir. DM Klinik ile çocuklarınızın dişlerini en iyi şekilde sağlığına kavuşturabilirsiniz.

Dişçi koltukları yetişkinler için bile korkulu bir hale gelmiş iken çocuklar için daha çok ürkütücü olabiliyor. Ancak uzman hekimler sayesinde çocuklarda bu koltuklara korkmadan oturabiliyor. Sizlerin sağlığını önemsiyoruz. Bu yüzden her zaman en iyi hekimler ile çalışıyoruz. Alanlarında uzman olan diş hekimleri sizlere en iyi hizmeti sunmak için bekliyor.

Pedodonti

DM Klinik pedodonti alanında 0 ile 16 yaş arasındaki çocuklar için hizmet sunmaktadır. Yetişkinlerde görülen bazı problemler çocuklarda da görülebiliyor. Ancak daha farklı ve hassas bir tedavi süreci izlenmesi gerekiyor. Genellikle karşılaşılan sorunlar süt dişler ile ilgili olduğu için ise daha farklı işlemler yapılması gerekebiliyor.

Çocuklarınızın ağız ve diş sağlığı ile ilgili bir problem yaşadığını gözlemliyor iseniz vakit kaybetmeden uzmanlar ile görüşmelisiniz. Bazı durumlarda gerekli tedavilerin erken yaşta yapılması daha uygun olmaktadır. Pedodonti alanında uzman olan hekimlerimiz için hemen kliniğimiz ile iletişime geçerek gerekli görüşmeleri sağlayabilirsiniz. İletişim formu doldurabileceğiniz gibi dilerseniz telefon numarası üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -