Profesyonel Web Tasarım Hizmetleri

Web Tasarım

Web tasarım çalışmasının doğru yapılıp yapılmadığını gösteren bu süreçte eksik ya da fazla olan çalışmalar tespit edilir. Web sitesinde olması gereken ancak gözden kaçan detaylar olabilir. Bazen teknik bir konu, bazen de görsel veya metin odaklı içerikle ilgili. Test aşamalarında web sayfalarının görsel durumu, mobil cihazlarda render edilmeleri, sayfa görüntüleme hızları vb. konularda gerekli kontroller yapılarak web sitesinin çalışma performansı optimum seviyeye getirilir.

Elbette web tasarım aşamalarında ifade edilebilecek çeşitli temalar vardır. Basitçe söylemek gerekirse, bir web tasarımcısı projesi bu süreçlerden geçer. Kapsamlı ve detaylı çalışmalar sonucunda web sitesi yayına hazır hale getirilmiştir. Web sitesinin yayınlanabilmesi için alan adı olarak bilinen bir alan adı ve web sitesinin sayfalarının barındırıldığı bir barındırma hizmeti gereklidir. Alan adı ve hosting hizmeti alındıktan sonra web sitesi yayına alınacaktır. Web sitesi yayınlandıktan sonra her web sayfasının tanımlandığı site haritasının arama motorlarına gönderilmesi gerekmektedir. Google arama motoru günümüzde en çok kullanılan arama motorudur. Web sitesi yayınlandıktan sonra web sitesinin site haritası Google’a gönderilir. Web sitesi dizine eklenir ve ziyaretçiler tarafından Google arama sonuçlarında görüntülenir.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -