Rise Online GB

Sonteklif

Zafere giden yol her zaman çetindir; doğru zamanda, doğru yerde doğru adımı atmayı ve doğru stratejiyi uygulamayı gerektirir. Bu sayede doğru hamleleri oynayarak kazanırsınız, Rise Online World “Oynat Kazan” felsefesine yeni bir bakış açısı katar. Rise Online World, blok zinciri ile entegre bir şekilde çalışacak ve oyuncuların kripto varlıkları kazanırken oyun içinde harika zaman geçirmelerini sağlayacak. Şimdi zamanınıza değer katmanın tam zamanı! Oyuncular son teklif sitesi ile birçok ödül alacaklar.

Kazandığınız jetonları oyun içi ticarette kullanabilir veya oyundan çekebilir ve borsalarda herhangi bir kripto varlığına dönüştürebilirsiniz. Roco jetonlarının kullanım alanı elbette bunlarla sınırlı değil. Rise Online gold bar başka bir devrim niteliğinde değişiklik getiriyor. Oyunda az sayıda bulunacak pet, binek, kostüm gibi kozmetik eşyaların alım satımı da “NFT” üzerinden yapılabilmektedir. Bu sayede oyuncular, çok az kişinin sahip olacağı veya hiç kimsenin sahip olmayacağı nadir eşyalara sahip olurken, bu ürünleri NFT pazarlarında NFT olarak satabilecekler. Bu sayede blockchain ağı üzerinde işlemler şeffaf ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilecektir. Bir anlamda, değerli oyun içi kozmetik eşyaların NFT’lere dönüştürülebileceği ve satılabileceği bir NFT değişimi ortaya çıkacak. Bu sayede oyuncular, “Oynat ve Kazan” felsefesinin gerçek değere dönüştüğüne tanık olacaklar.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -