Şahin: “Doktorlardan rekor başvuru!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atila Şahin,iyi hal belgesi’ne rekor başvuru yapıldığına dikkat çekerek doktorların yurt dışında görev yapmak için birbirleriyle yarıştıklarını belirtti.

“ERDOĞAN YÜZÜNDEN YAVAŞ YAVAŞ GİDİYORLAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktorlara saygısı olmadığını belirten Şahin;”Türk Tabipleri Birliği (TTB), hekimlerde son 3 senenin yurt dışı iyi hal belgesi başvuru sayılarını açıkladı. TTB’den yapılan açıklamada, yurt dışında çalışabilmek için ‘iyi hal belgesi’ aylık başvuru sayısının Mart ayında tüm zamanların en yükseği olan 213’e ulaştığı bildirildi.TTB’nin listesinde iyi hal belgesi başvurularının 2021 Eylül ayında önceki aylara göre büyük oranda artış göstermeye başladığı, Mart ayında zirve yaptığı görüldü. Verilerden de anlaşıldığı üzere doktorlarımız yavaş yavaş ülkemizi terk ediyor. Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da hâlâ hatasını kabul etmeyerek giderse gitsin sözleri için doktorlardan özür dilemiyor. Erdoğan’ın doktorlara yönelik bu söylemleri, davranışları asla kabul edilemez. Erdoğan bu kararından acilen dönmeli. Doktorların istediği her hususu kabul etmeli. Bir tek doktoru dahi kaybetmemeli. Ne olursa olsun biz bir kez daha doktorlarımıza sesleniyoruz. Biraz daha sabredin. Çalışma ortamınız, güvenliğiniz, maaşlarınız bizlerle yeniden düzenlenecek. Millet İttifakı iktidarlığında hakettiğiniz değeri hepiniz tek tek göreceksiniz”şeklinde konuştu.
Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -