SICAK GÜNDEM

SICAK GÜNDEM

Herkes haberlerde neler olduğunu takip etmek ister. Sonuçta insan merak eden bir varlıktır ve çevresinde olup bitenleri öğrenmek ister. Bu yüzden haber izlemek isterler. Bazıları oldukça sabırsız olanlar genelde bu haberlere internet üzerinden takip ederler. Biz bunu daha da kolaylaştırarak size bir de uygulama yaptık.

Siteye girdiğimiz haberler gün içerisinde telefonunuza bildirim olarak gelmektedir. Her an neler olduğu hemen öğreneceksiniz. Sitemizde olan haberler alanında uzman olan kişiler tarafınca yazılmıştır. Her alana özgü kişiler bulunmaktadır. Güvenilir kaynaklardan elde edilmiş haberler yazılmaktadır. Yazdığımız her haberin nereden alındığı, kaynağının neresi olduğuna ulaşmanız mümkündür. Ayrı olarak da özel olarak takip ettiğiniz bir haber bölümü varsa, bu haberler kategorize edildiğinden dolayı istediğiniz bölümde yer alan habere ulaşabilirsiniz.

Geçmişte yapılan haberler sitemiz üzerinden arşivlenmiştir. Bu yüzden geçmişte merak ettiğiniz ya da unuttuğunuz bir haberi bulmak isterseniz arşiv üzerinden ulaşmanız mümkündür. Birçok haber türü bulunmaktadır. Spor, ekonomi, siyaset, ulusal haberler, gündelik haberler ve son dakika haberleri yer almaktadır.

İnternet ulaşım açısından daha kolaydır. Bir markete gidip ücretli olarak gazete satın alınmasındansa internet üzerinden ücretsiz bir şekilde haberlere anlık olarak ulaşabilirsiniz. Evde, iş yerinde, mutfakta iş yaparken, film izlerken, otobüste, metro da birçok yerde bu haberlere ulaşabilirsiniz. Bu haberlerin sıradan haberlerde farkı anında ulaşıyor olmanız ve ücretsiz olarak ulaşıyor olmanızdır. İnternet haberleri güvenli değildir gibi bir algı bulunmaktadır. Ancak bu her haber sitesi için geçerli değildir. Bütün haber sitelerine bu gözle bakmamanız gereklidir. Yani elbette ki diğer sitelerden çalarak sırf takipçi ve tıklanma artırmak amacıyla bu işi yapanlar oldukça fazla bulunuyor. Ancak bu iş gerçekten ciddiye alınması gereken bir iştir. Sadece yapmak için yapılmamalıdır. İnsanların güveni her şeyden önemlidir. Yapılan haberlerin doğruluğunu anlamanız açısından akşam haberlerini takip edebilirsiniz. Ayrıca diğer haber sitelerine de yine göz atabilirsiniz. Yanlış olup olmadığını bu şekilde teşhis edebilirisiniz.

Site ve uygulamamızın kullanımı açısından da oldukça basittir. Herkesin anlayabileceği düzeyde ve açıktır. Yine site hakkında görüş ve önerilerinizi de bizimle iletişime geçerek bildirebilirsiniz. Nasıl daha iyi oluruz kısmı bizler için oldukça önemlidir. Bu bizi de geliştirecektir. Siz nasıl olmasını istiyorsanız biz o yönde kendimizi geliştirmeye hazırız.

İçeriklerimi geliştiriyoruz. Genelde haberler yazı içerikli olarak düşünülür. Ancak görseller daha fazla akılda kalıcı olmaktadır. Genel olarak görsel içerikli ve yazı boğmayacak şekilde oluşturulması gereklidir. Haber sitemiz bu şekilde düzenlenmiştir. Video ve görsel içeriklerle zenginleştirilmiştir. Tamamen haber yazılarının nasıl yazılması gerektiği şekilde yazılmıştır. Sitemizde haberler yazım kurallarına uygun şekilde yazılmaktadır. Titizlikle oluşturulmaktadır.

Biz iyi bir haber sitesiyiz. İyi bir haber sitesinin bütün özelliklerini taşımaktayız. Olması gereken bu özellikler;

  • İyi bir haber sitesi olarak dijital olan tüm teknolojileri çok iyi şekilde kullanmaktayız.
  • İlgi çeken ve öne çıkan haberleri ön plana çıkarıyoruz.
  • Çok hızlı bir şekilde güncel haberlerle buluşturuyoruz.
  • Sitenin SEO çalışmaları düzenli şekilde oluşturulmaktadır. Kopya haberlere kesinlikle yer verilmemektedir.
  • Site tasarımımız oldukça anlaşılır ve kolay şekilde kullanım imkânı sunar.
  • İnternet kullanıcıları ile beraber iletişim halindeyiz.
  • Yalnızca site üzerinden değil sosyal medya üzerinden de sitemize kişileri çekiyoruz.
  • 7/24 saat boyunca haber yayını gerçekleştiriyoruz.
  • Haberlerimizin doğruluğuna güveniyoruz ve her zaman arkasındayız.
  • Yurtdışı kaynaklarını da tarayarak haber oluşturmaktayız.

Sıcak gündem üzerinden son dakika haberlerini güvenilir şekilde farklı cihazlardan öğrenebilmeniz mümkündür.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -