Sünger Yatak

Sünger Yatak

Sünger yatak kategorisinde yer alan yatak çeşitleri; Sünger yatak, hafızalı sünger yatak ve lateks yatak olarak üçe ayırabiliriz. Sünger yatak; üretimde kullanılan süngerin yoğunluğuna ve yumuşaklığına göre farklılık gösterirler. Visco yataklarda esasen sünger yataktır ancak özel olarak üretilen süngeri Visco adını alarak kendini farklılaştırmış ve visco adı bir marka haline gelmiştir.

Visco, ısıya tepki verdiği için süngerden farklı algılanır. Visko yataklarda; İçlerinde kullanılan viskon süngerin yoğunluğuna göre değişkenlik gösterirler ve çok yumuşak yataklar kategorisine girerler. Doğal lateksin dolgu malzemesi ile belirli oranlarda karıştırılmasıyla özel olarak üretilen lateks yatak; genellikle pürüzsüz olarak tanımlanır. Kullanılan doğal lateks miktarı ürünün fiyatı ile doğru orantılı olarak artmaktadır. Müşteri olarak doğru yatakta kullanılan malzemelere dikkat etmeli ve tercihlerimize uygun yatağı satın almalıyız.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -