Suriyeliler

Suriyeliler

Ülkemizde ve dünya ülkelerinde son dönemlerde milyonlarca sığınmacı bulunuyor. Bu kişiler yaşadıkları ülkede kendileriyle ilgili bilgi edinme konusunda zorlanıyor. Sitede Suriyeliler ve diğer sığınmacılara yönelik bilgi ve haberlere yer veriliyor. Sığındıkları ülkede kendilerini ilgilendiren konularda siteden bilgi edinebiliyor.

Suriyeli Sığınmacılarla İlgili Haberler

Farklı bir ülkede sığınmacı olarak yaşama, özel bir durumu oluşturuyor. Sitede Afganlar ve diğer ülke mensuplarına yönelik haberlere yer veriliyor. Sizlerde göçmenler hakkında ayrıntılı bilgi edinmek istiyorsanız siteye ulaşabilirsiniz.

Sığınmacılarla ilgili gündem, yaşam, kültür, sanat ve politika haberlerini incelemek için siteyi tercih edebilirsiniz. Sürekli güncel içerikler sunan siteden size özel haberleri okuyabilir, bilgi edinebilirsiniz. Sığınmacılarla ilgili tüm haberleri güncel olarak yayınlayan bir adres arıyorsanız siteden edinim sağlayabilirsiniz.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -