Tayga Kaan Hilal Viatris Türkiye Ülke Müdürü olarak atandı

Viatris, Türkiye’de Tayga Kaan Hilal’in Ülke Müdürü olarak atandığını duyurdu. Tayga Kaan Hilal yeni görevinde Viatris’in Türkiye’deki ticari operasyonlarını yönetecek.

Daha önce pek çok coğrafyada, işletme ve tedavi alanında kilit liderlik rollerinde çalışmış olan Kaan Hilal, ilaç sektöründe üst düzey yönetici olarak zengin bir deneyime sahip. Kaan Hilal, Satış Mükemmelliği ve Ticari Kabiliyetler Başkanı olarak çalıştığı en son görevinde, Gelişen Pazarlarda Viatris’in Satış Mükemmelliği, Yetenek Geliştirme ve Eğitim Organizasyonunu yönetti.

13 yılı aşkın kariyeri boyunca Kaan Hilal, Pfizer Türkiye’de Satış ve Pazarlama, Satış Gücü Etkinliği ve İş Geliştirme alanlarında kilit roller üstlendi. Kaan Hilal daha önce Pfizer’de Rusya, Türkiye, Afrika ve Orta Doğu için Ticari Operasyonlar ve Kurumsal Analitik birimlerini yönetiyordu.

Kaan Tayga Kaan Hilal, Boğaziçi Üniversitesi’nden Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Viatris’in Türkiye’deki yerel ayak izi, 500’den fazla işgücünü ve Viatris’in Kardiyoloji, Üroloji, Ağrı ve Ruh Sağlığı portföylerine yönelik yüksek kaliteli ilaçlar üreten bir üretim tesisini içeriyor.

Viatris Türkiye, jenerik ilaçlar ve markalar arasındaki boşluğu dolduran küresel bir ilaç şirketi olan Viatris’in bir parçası. Viatris, coğrafya veya koşullar ne olursa olsun, dünyanın her yerindeki insanları yaşamın her aşamasında daha sağlıklı yaşamaları için güçlendirme misyonunu yerine getirmek için benzersiz konuma sahip bir ilaç şirketi olarak tanımlanıyor.

Viatris Türkiye, coğrafya veya koşullar ne olursa olsun, dünya genelinde tüm insanları, yaşamlarının her aşamasında daha sağlıklı yaşamaları için güçlendirme misyonunu yerine getirmek için benzersiz bir konuma sahip küresel bir ilaç şirketi olan Viatris’in bir parçası.

Viatris Türkiye’deki faaliyetlerini iki ayrı kuruluş altında yürütüyor: Meda Pharma İlaç San.ve Tic.Ltd.Şti ve Pfizer İlaçları Ltd.Şti (Viatris Inc.’in yan kuruluşu)

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -