Teknede Düğün

Teknede Düğün

Teknede düğün, çiftlerin hayalini süsleyen, Boğaz’ın lüks bir organizasyonudur. Mekan ve düğün konseptleri açısından oldukça şık bir organizasyon olan tekne düğünü, evlilik dünyasına adım atacak çiftlere ve misafirlerine unutulmaz anılar yaşatmaktadır.

Ayrıca gemide düğün organizasyonu için platformdaki gemilerden teklifler alabilir, Boğazda.org web sitesine girerek organizasyonunuzun davetli sayısı, yiyecek içecek seçimi, tarih gibi bilgiler vererek organizasyonunuzu kolayca oluşturabilirsiniz. Zaman, gemi zabitine hareket ve varış noktaları.

Teknede düğün fiyatları

Tekne düğünü fiyatı teklifi alınırken fiyatı etkileyen faktörler;

1-) Katılımcı sayısı

Düğününüze davet edeceğiniz kişi sayısı yeme içmeye göre değişeceğinden fiyatı etkileyen bir numaralı faktör katılımcı sayısıdır. Size tavsiyemiz, az kişi ile küçük, eğlence tarzında bir düğün yapmak istiyorsanız yat kiralamanızda fayda var.

2-) Teknenin özellikleri

Birkaç katılımcı için bir düğün organize edecekseniz, seçeceğiniz teknenin kapasitesine bakmalısınız. Geminin iç konforu ve dekorasyonu hakkında gemi yetkilisinden bilgi almayı unutmamalısınız. Bu gibi detaylar fiyatları etkiler.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -