Tesettürün En Modern Hali: Vakfe

Tesettür giyimde kendini kanıtlayan ve günden güne büyüyen bir firma olan Vakfe kalitesi ile dikkat çekmektedir.

Hem modayı takip etmesi hem de kaliteli ürünler tasarlayıp üretmesi ile müşterilerini memnun etmektedir.

Giyiminde yenilik arayan ancak yakışır mı diye düşünenler için ilk bakılacak yer burasıdır. Moderni klasik ile harmanlaması pek çok kadına hitap etmesini sağlamaktadır. Klasikten sıkılanlara da klasikten vazgeçemeyenlere de burada seçenekler var.

Dış giyimden alt giyime, elbiselerden tuniğe kadar geniş ürün yelpazesi ile kadınların zor zamanlarında yanında yer alıyor. Alınan bir ürünün bir sefer giyilip kaldırılmaması için abiyelerinde fazla abartıdan kaçıyor. Böylece bu ürünleri normal hayatta giymenin de fırsatını sizlere sunuyor.

Her Dolapta Bir Vakfe Olmalı

vakfe her kesime hitap etmesi kadar kurtarıcı parçaları ile de beğeni topluyor. Tunik, elbise gibi her ortamda kullanılan ürünleri, bu markanın en çok satanları arasında yer alıyor. Kumaşının kaliteli, kesiminin rahat olması ile her bedenden kadının dolabında mutlaka bir tane olmalıdır.

Haftanın her günü 09.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Verdiği hizmette müşteri memnuniyetini her zaman dikkate almaktadır. Geri dönütleri daha da gelişmesinde ve ilerlemesinde kullanmaktadır.

Vakfe’den alışveriş yapmanın bir diğer avantajı ise büyük bedene de hitap etmesi. Kıyafet bulmakta zorluk çeken büyük beden kadınları unutmamış, onların da şık giyinebilmeleri için tasarımlarını bu yolda da ilerletmiştir.

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -