Unutulmuş lezzetlerin farklı tatlarla birleşimi: Oxtail

8 yıllık profesyonel hayatı bırakıp, hayalini kuruduğu aşçılığın peşinde koşan Şef Ufuk Evrim Karadağ, unutulan lezzetleri ve farklı tatları harmanlayarak sektöre farklı bir yön veriyor. 

Napoli merkezli global bir marka olan Fratelli La Bufala Levent Loft şubesini devir alarak sektöre giriş yapan Karadağ, Napoli ve Londra’da birçok eğitim aldı. 

“‘Tadı Damağımda’ programında Napoli Mutfağını anlattı”

Ufuk Evrim Karadağ, Vedat Milör’ün sunuculuğunu yaptığı ‘Tadı Damağımda’ programında Napoli mutfağını anlatan bir programa ev sahipliği yaptı. Daha sonrasında  kendi markası olan “Oxtail Restaurant”ı kuran Karadağ, sektörde farklı tatları ve unutulan yöresel lezzetleri Avrupa mutfağı  ile harmanladı. Oxtail (Sığır Kuyruğu) yemekliyle taktire layık görülen ünlü şef  Yunanistan’ın ERT3 kanalının yaptığı “Beyond The Borders Selanikten istanbul’a” programına da  konuk oldu.

Farklı kültürleri ve yemeklerini inceleyen Şef Ufuk Evrim Karadağ, şunları kaydetti:
“2018 yılında İstanbul Tema Park F&B Müdürlüğü görevini üstlendim. Tema Park içinde bulunan yeme içme alanlarının yönetimi ve bağlı bulunduğum grubun protokol ve ağırlama görevlerinde bulunduktan sonra farklı kültürleri ve yemeklerini inceledim. Şu anda bir yandan Rumeli Mutfağı hakkında çalışmalar yapıyor, eski çubuklu hayal kahvesi yeni adı ile 216 istanbul’da çalışıyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -