Vali Yiğitbaşı, İscehisar’ı ziyaret etti

AFYONKARAHİSAR – 23.05.2022 – HİBYA – Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Afyonkarahisar Valisi olarak göreve başlayan Kübra Güran Yiğitbaşı İscehisar ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen karşılama programında Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na çiçek takdim ederek, ilçeye teşriflerinden dolayı teşekkür etti. 

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nı İlçe Kaymakamı Uğur Kapar, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis Üyeleri Murat Dikmen, Mesut Çelen, Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri karşıladı.

Yiğitbaşı, İlçe Kaymakamı Uğur Kapar’dan ilçenin ekonomi, tarih, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında genel durumuna dair ayrıntılı bilgi aldıktan sonra, daire amirlerinden çalışmalarına ilişkin brifing aldı.

Vali Yiğitbaşı daha sonra Zakire Ayyıldız Kadın Kültür Evi’ni ziyaret ederek, kültür evinin faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgi aldı.

Yiğitbaşı’nın bir sonraki durağı İscehisar Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi oldu. OSB hakkında da ayrıntılı bilgiler alan Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, OSB’de faaliyet gösteren mermer üzerine tasarım ve ar-ge çalışmalarının yapıldığı Mermer Akademisi’nde incelemelerde bulundu.

Berkan Yıldırım

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
canlı casino siteleri
Konya Haber - Sa癟 Ekimi Fiyatlar覺 -