1. Haberler
  2. Bir Togg da Manisa Büyükşehir envanterine girdi

Bir Togg da Manisa Büyükşehir envanterine girdi

featured
service
Reklam Alanı

MANİSA (İGFA) – Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan TOGG, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yeni makam aracı oldu.

Geçtiğimiz günlerde Manisa Büyükşehir Belediyesinin filosuna dahil edilen TOGG ile makamına gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, direksiyona da bizzat kendisi geçti. Renklerini Manisa’nın Kula ilçesinden alan TOGG ile Büyükşehir Belediyesine gelen Başkan Ergün, aracın sürüş keyfi açısından oldukça güzel bir araç olduğunu ifade etti.

TOGG izlenimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, “Söylenecek bir kelime bulamıyorum, muhteşem bir araba. Ben de bugün ilk defa kullanma şansına sahip oldum. Biliyorsunuz Kula Jeoparkı Manisa’mızın simgelerinden. Kula’nın renkleriyle özdeşleşmiş bir TOGG’u Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa ilinde görmüş olmak ve Türkiye’nin medar-ı iftiharı yıllar sonra Cumhuriyet tarihinde ilk defa yerli üretimle yapılan bir araca sahip olmak bizim için çok gurur verici, şeref verici. Emeği geçenlerden, katkıda bulunanlardan ve bunu destekleyenlerden bütün yukarıdan aşağıya herkese teşekkür ediyorum” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.
megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Kuranda Evrim - Havadis -