Oyuncu Hakan Aydın’dan yeni proje sinyali

İSTANBUL (İGFA) – 01 filminde Samet, Edo da Orhan , Kanunsuz Topraklar da Çolak, Kefaret de Metin amir Yalıçapkınında Maho ve Prestij Meselesi filminde Yaşar Yağmur karakterine hayat veren ve son olarakta bir gsm operatörü reklamında yaptığı Karadeniz şivesiyle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Hakan Aydın geçtiğimiz günlerde menajeri Suat Ünal ile birlikte Zorlu Center da görüntülendi.
Hakan Aydın yeni projeler için görüşmeler senaryolar okuduğunu yakında TV ekranlarında olacağının müjdesini verdi.

1992 doğumlu. Eskişehir Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 3. sınıf öğrencisi. 2 yıldır çeşitli dergilerde editörlük görevi yapmaktadır. En büyük hayali ulusal bir gazetede editörlük görevine devam etmek.
Back To Top

You cannot copy content of this page

Betturkey Giriş -
Beinwon - Beinwon - iddaa tahminleri - Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe -